Preloader

Laden

Medewerker Operations

Vacature informatie

  • icon
    Vakgebied Veredeling
  • icon
    Geplaatst op nov 28 ,2019
  • icon
    Ervaring* 3 - 4 jaar

Omschrijving

Zelfstandige regelneef met groene vingers
Medewerker operations op de afdeling veredeling

Over de afdeling
De veredelingsafdeling van Beekenkamp Plants (Maasdijk) is de broedkast van al het uitgangsmateriaal. Middels diverse veredelingstechnieken ontwikkelen zij nieuwe variëteiten en verbeterde rassen. De medewerkers van deze afdeling zijn van essentiële waarde in de totstandkoming van onze eigen producten.

Over jou
Herken jij jezelf in deze eigenschappen? Dan is de kans groot dat jij straks onderdeel bent van dit creatieve, snel groeiende, professionele veredelingsteam.
Jij bent:
• zeer nauwkeurig en communicatief vaardig
• in het bezit van MBO werk- en denkniveau
• een teamplayer

Over de functie
Als medewerker operations ben je een zelfstandige regelneef. Je bent mede verantwoordelijk voor de moederplanten van één of meerdere gewassen. Dat houdt in dat jij je bezig houdt met gewasonderhoud en het scouten van ziekten en plagen. Je assisteert de veredelaars bij diverse waarnemingen, werkt volgens de strikte hygiënemaatregelen en bent verantwoordelijk voor alle stappen die de plant doormaakt. Dus van het stek plukken tot het oppotten, jij bent erbij! Daarnaast ben je inzetbaar voor diverse andere werkzaamheden op onze afdeling. Dankzij jou staan de beste planten op de beurzen te schitteren en wordt het assortiment steeds beter!

Ontvang alerts

Ontvang e-mails voor jouw voorkeur